tisdag;

jahaja, chocken kom väldigt snabbt igår!
men så är det, jennie var med mig tack och lov.
så jag hade stöd iaf, sen kom babe.
jag är så himla glad så det inte är sant, fick också reda på hur långt det gått.
och det har gått en bit.
men alla mina närmaste vet om detta och resten som bryr sig kommer få reda på detta senare.

och jag blir ju fan inte förvånad om det blir skitsnack utav detta, för det blir det ju alltid. folk som inte kan ta vara på sig själv som måste bry sig om alla andra hela tiden. men det är deras liv inte mina problem, hoppas bara dom kommer på i tid vad dom håller på med innan dom är på fel person! :)
haha, men som sagt ta tag i era liv ni istället för att bry er så mycket om mitt . bara ett tips, kvittar ju hur många gånger man säger till dig, går ju fan in i det ena örat och ut i det andra, men det blir jag ju inte förvånad över.
ne, nu har jag annat för mig än att sitta här.

nu ska jag kila ner och äta, sedan blir det att göra sig klar för att åka ner till stan och kolla på lite myskläder!

malinsellden.


søndag;

blev en tidig kvæll igår, blev att åka ner till stan med hanne och anders och æta på peppes pizza, grymt gott var det. tror satan jag har gått upp några kilon nær man vart hær, mormor lagar så mycket mat jæmt. men det ær bara att træna på dær hemma, :)
nu har jag plattat klart mitt hår, och snart blir det att sminka sig lite, packat klart allt. så allt ær med, kvart i tolv går tunnelbannan till busstationen, vill inte åka hem, men ændå vill jag det. ska bli skønt med!
men kommer upp till olso snart igen, så underbart hær på sommaren!

menmen, nu ska jag inte sitta hær mer, har massa annat jag måste gøra.
næsta gång jag skriver så ær jag hemma i sweeeeden =D

pusspusss.
malinsellden

lørdag;

igår blev det ju som sagt rådhusplatsen med många artister, tror fan jag fick en ny favorit = madcom eller vad dom heter, riktigt bra var dom!
det var fult øverallt, dær vi stod med. gick inte in, før hade glømt legget hemma hos hanne, men det gick ændå. framåt kvællen vart det ganska kallt eftersom det regna så mycket och blåste sen stod vi næra havet med så det gjorde ju det ænnu værre.
men igår blev det lite saker inhandlat ; munkjacka, tunika, skrærkp, nagellack, och sedan lite mer.
men kvællen igår var hur rolig som helst, kusinen min hade førsøkt fått tag på hos før han var dær med, men hanne hade ju inte med sig mobilen hennes, som synd var. men træffar ju dom i juli igen . :)
idag har vi varit på någon utstællning fyfan vad tråkigt det var, aldrig mer sæge jag bara! efter det så ville jag køpa ny plattång med tanke på att ern viss personen gjorde sønder den, bra dær =D
så jag och anders och till strømmen och handla plattång, hitta en skit bra før 400 kr. hemma kostar dom ju fan ænnu mer, behøver ju inte en plattång som  ær dyr bara før att man ska ha det bæsta, går lika bra med en som kostar 400 :)

så nu har man nyss kommit ur duschen och gør sig klar, før kvæll ska vi alla ut och æta pizza på peppes. aldrig varit dær så ska bli lite småkul! en sista kvæll i stan, inga fel det. næsta gång næsta sommar, då har jag med mig en tjejkompis, då ska det bli kul!

jaja, men nu ska jag fortsætta  med mitt så jag blir klar någon gång.
ha en toppen kvæll ni alla.

malinsellden

fredag;

igår så anlænde jag, mamma & min moster i oslo.
underbart væder var det nær man kom fram, blev att ta tunnelbannan hem hit. packa upp lite, sen vidare till mormor før att æta lite mat!
efter det så blev det att slappa lite , var ganska trøtt efter ungefær 5 timmars resa.
blev att sova hos min moster inatt, vi la oss ganska tidigt också før skulle upp vid 9 tiden idag.
så ja idag blev det att gøra sig klar, før att åka till ett shopping centrum. mamma , jag & hanne.
hitta massa fint, som jag hoppas ingen dær hemma kan få tag på! før hemma måste alla ha likadant på sig, ganska irriterande faktiskt.
men hitta som sagt mycket fint. =D
om en timma så ær det mat hos mormor igen, ska bli gott. efter det så blir det att slappa en stund och sedan gør sig klar før ikvæll.
før ikvæll kør vi på en konsert i olso centrum, kommer bli så himla kul! har varit i oslo två gånger nær denna konsert har varit men har alltid varit før liten , haha =D
men idag så kør vi.
imorgon så blir det att hitta på något som mormor och mamma ville gøra. så det blir att åka en båt øver havet till någon ø, inte en aning om vad vi ska gøra dær, men kan alltid hoppas på att det kommer bli kul!
på søndag blir det att åka hem, kommer bli skønt men ændå inte, så skønt att komma bort ett tag och bara vara før sig sjælv.
saknar alla dær hemma så himla mycket!


sen måste jag bar få tillægga en sak, jag ær så trøtt på att du aldrig kan ta tag i ditt liv och skita i vad
fan andra gør, det ær inte bara jag som ær trøtt på dig! utan det ær flera stycken, men det kommer nog du aldrig att fatta så som du beter dig! ta tag i ditt liv istællet och børja bete dig som folk, ingen tror på ditt skitsnack mer!
vill denna personen ta åt sig av detta så fine gør det, før du vet vem du ær! så ingen behøver komma och fråga mig " ær det mig du menar på din blogg " før den frågan kommer jag inte svara på !

jaja, men nu har jag inte tid mer att skriva . skriver imorgon eller ikvæll nær jag kommer hem hit igen. ha en toppen helg allihop!
men på søndag ær jag som sagt tillbaka och då blir det party!

saknar speciella folk dær hemma!
malinsellden

onsdag;

grymt härligt väder ute, inga fel alls!
nyss varit ute och solat lite.
musik påtagen nyss på nya tv;n som jag fick för någon dag sen! =D
snart så blir det att börja packa, drar iväg med mamma och moster till oslo ett par dagar. ska bli skönt att komma härifrån ett tag men kommer sakna massa personer. men på söndag kommer jag hem igen.
på fredagen i oslo så blir det storkonsert i oslo på rådhusplatsen, över 100 000 personer som är där varje år. kommer säkert bli en upplevelse, sen självklart kommer det bli massviss med shopping, det gillas grymt mycket.

sedan om någon helg framöver så drar jag mig iväg till pålsboda , för att träffa li & sötnosen william. var ett tag sen jag träffa dom, så vi har ganska mycket att ta igen! miss them. (a)

nemen, nu blir det ut i solen så man kan få lite mer färg.
ha en bra dag.

malinsellden

fredag;

ääääntligen sommarlov, men vädret kunde ju varit lite mer bättre!
men det duger ändå, för nu slipper man skolan på ett bra tag, och det är väldigt positivt!
idag blir det att åka in till k hamn, senare med så kommer wenche hit, ska bli så otroligt kul. inte träffat henne på ett bra tag nu.
blir att dricka och fira att det är sommarlov, så inga fel alls oavsett hur vädret är! =D

nu blir det att göra sig klar för att åka till k hamn, ni vet vart ni kan nå mig!


malinsellden

torsdag;

nu är det bara en dag kvar sen är det sommarlov & gud så skönt det kommer bli!
varmt & underbart väder, så hoppas det vädret håller i sig tills imorgon, kvällen blir att spendera i k hamn med folk, sedan så kommer wenche också från grums, otroligt roligt. har saknat den lilla tösen!=D
snart blir det att packa ner lite avslutsningskläder tills imorgon och fara iväg till k hamn igen!

känner att jag har lust att lägga mig på stranden idag och bara ta det lungt, så hoppas det blir så ! (a)
kvällen blir antagligen lugn men känner för att dricka lite, får se hur det blir.
löser sig på något sätt.


är så himla trött på folk som bara antar saker hela tiden utan att ta reda på vad som egentligen är sant, vad skadar det att fråga en person innan man tror saker som inte ens stämmer.
som man säger ; ta reda på fakta innan man antar saker.
ganska tröttsamt att folk lever på skitsnack ..


men nej, nu tänker jag inte sitta här och slösa bort min tid när jag har annat för mig, och dessutom att det är fint väder ute.
så ha det så bra allihopa. 

P&K
malinsellden

RSS 2.0