tisdag;

tså, jag måste bara få ur mig detta!
men vem mer än jag är trött på skitsnack, folk som hotar m.m ? ;s
vad känner man på genom att hota personer, är det pga svaghet eller är det någon som tycker något helt annat ? varför inte ta saken i egna händer och ta det öga för öga, säga vad man tycker istället för att hota på sms och genom andra personer, vad fan håller på att hända med folket? men det säger ju saningen hur en person är när man ska HOTA folk, dåligt självförtroende, mår dåligt, saksamma, du som mår piss inte jag! (;

så trött på folk, så fyfan. kom fram till mig och hota mig eller säg vad fan som helst istället för att gå vidare med skitsnacket så jag får reda på det av någon annan! fan kan inte folk ta och växa upp?
så synd att man ska behöva skriva ut saker här på internet, tråkigt nog. men hota det har jag växt upp ifrån och tar saken i egna händer, och har verkligen inga problem med att snacka med dig, men väljer du att göra andra saker, så är det dina konsekvenser du får ta ! så don't balme it on me.

jaja, jag skiter i. har andra saker att tänka på än att skriva om dig!
menmen, ta åt dig eller inte. ditt val.



PUSSSSSSSSPUSSSSSS!

söndag;

då var det söndag igen, helgen över. synd att helgen jämnt ska gå så fort!
i fredags så spenderades kvällen hos sebastian, med victoria & kristiffer, väldigt trevligt med tanke på att jag inte träffat sebastian på ett bra tag!
kvällen vart väldigt lyckad! =D
lördagen blev att följa med janet & jim till storfors där vi skulle fira deras vän. blev att dricka, & bada badtunna, första gången jag gjorde det. satans vad varmt det var! ;o
men skönt som fan. träffa mycket folk som jag inte träffat förut, det var en lyckad kväll där med.

så nu är det söndag, tråkigt nog. men det är inte långt kvar tills sommarlovet börjar, & gud så skönt det kommer bli! åka till oslo, ligga på stranden & ha det toppen!
till helgen så blir det att åka till grums, kommer bli kanon!

men nu ska jag kila tillbaka till tv;n & kolla på a cinderella story.
ha det bäst.

malinsellden


torsdag;

blev att sluta rätt tidigt idag med, skönt som bara den! =D
efter skolan blev det att dra upp på stan för att möta janet som skulle handla, efter det så åkte vi hem till henne .
så nu sitter man hemma hos janet, hon städar. ganska roligt att kolla på. haha.
snart blir det att åka hem till mig för att hämta lite saker, för natten blir att spendera här hos henne och hennes dotter michelle =D ska bli kul

i helgen så blir det antagligen utgång, var ett tag sen man var ute. så på lördag får man ta igen lite som man missat! =D haha,
men nu ska jag tjata på janet att hon ska bli klar så vi kan kila till bussen.

ha det så bra.

P&K
malinsellden

onsdag;

kom hem för ungefär en timma sedan från stan. hade bara en lektion idag, lite väl surt att bara åka dit för det, men så är det!
blev att köpa nya skor idag, vita fina. men snart så är dom väl svarta.. haha.
imorgon så hoppas jag att mamma följer med ner på stan och köper ett par andra högklackade som var väldigt fina!
idag så blir det väl ganska lungt, funderar på att gå och lägga mig en stund så man blir lite piggare. efter det så blir det en powerwalk, väldigt skönt att vara ute och gå när det är så skönt ute. man blir verkligen på bättre humör! =D

ne, men nu ska jag inte sitta vid datan mer när det är så fint väder! =D
men ha det så bra gott folk!.

trött på ditt äckliga skitsnack, du kan ta och stoppa upp det någonstans.
tycker synd om folket runt omkring dig som måste stå ut med dig!

P&K
malinsellden

tisdag;

vakna upp för ett tag sen, orkade inte gå till skolan. vaknar upp med att min magktattar ( stavning ) har kommit tillbaka, inte alls roligt. synd bara att det kommer sitta kvar hela mitt liv!
långehelgen var suverän. synd att man inte kan få mera av det! =D
fredagen blev att dra till alkis sen vidare till geilan. toppen kväll. men inte alls kul när man får sms, som inte är så roliga att läsa!
lördagen blev det att ta det ganska lungt, blev en nykter dag, men det dör man inte av.
samma sak med söndag, men till helgen så är vi igång igen! =D

varför ska det vara så svårt att bara ge ett litet simkort,  istället för att skylla på att du ska jobba så längre eller att du ska bort! få det bara överstökat istället för att dra ut på det, jag vill inte heller träffa dig. men nu måste jag! ett års förhållande hade vi, när man igår får reda på att du varit otrogen, riktigt kul att veta!
nu vet jag efter ett år att jag förtjänar bättre, orkar inte med kontroll behov mer eller allt annat! jag är värd mycket bättre, men jag önskar dig iallafall lycka till i framtiden.
och snälla ta och väx upp, du vinner inget på att hålla på som du gör! men nu går jag vidare, och lever ett suveränt liv!


P&K
malinsellden.


RSS 2.0